Μια μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία για την στεφανιαία νόσο και την καρδιακή ανεπάρκεια.

Το παντελόνι πρέπει να έχει μέγεθος του εκάστοτε ασθενούς για την ομαλή εφαρμογή στα πόδια, όχι για την κοιλιακή περίμετρο. Η ζώνη της μέσης μπορεί να διαμορφωθεί, αν είναι πολύ σφιχτή. Ζάρες στο ύφασμα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος. Τα παντελόνια είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη. Το παντελόνι θα πρέπει να φοριέται σφιχτά. Σε κάθε ασθενή έχει δοθεί ένα παντελόνι πριν αρχίσει η θεραπεία. Αυτό το παντελόνι μπορεί να το πάρει ο ασθενής είτε στο σπίτι του για να πλυθεί, είτε να παραμείνει στο κέντρο θεραπείας.

ecpgr-pants

Περιδέσεις για την θεραπεία

Οι ασθενείς τυλίγονται από τη μέση μέχρι τους αστραγάλους με ειδικές σχεδιασμένες περιχειρίδες (παρόμοιες με αυτές του πιεσόμετρου χειρός), που συμπιέζουν και αποσυμπιέζουν τα κάτω άκρα, κατά τη διάρκεια της ECP θεραπείας. Οι συνδέσεις θα πρέπει να επικαλύπτονται για την ασφαλή περίδεση. Οι περιχειρίδες είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη.


Οι μεγαλύτερες περιχειρίδες συμπιέζουν μεγαλύτερη επιφάνεια του σώματος αυξάνοντας τη ροή του αίματος και την παροχή πιο αποτελεσματικής αιμάτωσης.

Μέγεθος περιχειρίδας

Υπάρχουν έξι μεγέθη περιχειρίδων, από xx -large μέχρι πολύ μικρό. Το μέγεθος βασίζεται στο ύψος και το βάρος του επιλεγέντος ασθενούς. Με την σωστή επιλογή μεγέθους ενισχύεται η αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Scroll to top